Praktisch

Wat is Zwart Goud AVONDGLOED?

AVONDGLOED is een reeks concertavonden die plaatsvinden op onze vertrouwde thuisbasis Terhills, de hoofdingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Elke avond staat in teken van een ander muziekgenre van indie tot hiphop over elektronisch naar jazz. Dit alles rond zonsondergang, wanneer het Nationaal Park op haar mooist is.

Wat met Corona?

In de zomer van 2021, waar het Coronavirus nog steeds een grote impact heeft op onze levensstijl, willen wij de veiligheid van onze bezoekers nog steeds garanderen. Daarom ontsmet je voor het binnenkomen je handen en draag je jouw mondmasker tot aan je zitplaats. Eenmaal in de bubbel mag het mondmasker weer af. We werken ook met vaste looprichtingen en bediening aan tafel.

Met hoeveel mensen mag ik in een bubbel? Kan ik ook een enkel ticket kopen?

Het is enkel mogelijk om tickets te bestellen voor één bubbel waar je maximaal met 4 personen mag zitten. Hiervoor betaal je €40. Het is niet mogelijk om een enkel ticket te kopen of met meer dan 4 in een bubbel te zitten. Op die manier kan je op veilige afstand genieten van je concert.

Hoeveel tickets zijn er beschikbaar?

AVONDGLOED biedt telkens plaats voor 150 personen. Voor elke avond zijn er dus slechts 37 tickets. Zorg dat je er snel bij bent, want de verkoop zou wel eens snel kunnen gaan!

Hoe kom ik naar het festival?

We moedigen iedereen aan om zich op een duurzame manier naar Zwart Goud te verplaatsen. Woon je in de buurt? Overweeg dan om te voet of met fiets te komen. Kom je van ver? Probeer te carpoolen met je bubbel of neem het openbaar vervoer.

Als je kiest om met de fiets naar Zwart Goud te komen, is zowel het fietspad op de openbare weg als het fietspad door het natuurpark een optie. Knooppunt 55 is het dichtstbijzijnde knooppunt op deze fietsroute door de natuur.

Indien je het openbaar vervoer verkiest richting Zwart Goud neem dan de trein tot station Genk. Van daaruit kan je de bus 45 richting Maaseik nemen en afstappen aan de halte “Eisden Kunstacademie”

Kom je met de wagen? Parkeren kan op parking Terhills, ingang via de Zetellaan.

Waar ligt het festival?

Je vind ons bij Terhills, hoofdingang van Nationaal Park Hoge Kempen.

Zetellaan
3630 Maasmechelen