Praktisch

Hoe kom ik naar het festival?

We moedigen iedereen aan om zich op een duurzame manier naar Zwart Goud te verplaatsen. 

Als je kiest om met de fiets naar Zwart Goud te komen, is zowel het fietspad op de openbare weg of het fietspad door het natuurpark een optie. Knooppunt 55 is het dichtstbijzijnde knooppunt. Er is voldoende plek op de fietsparking vlak aan de ingang. 

Kom je voor 17u00? Dan labelen we je fiets helemaal gratis. Op die manier wordt je fiets gekoppeld aan je rijksregisternummer waardoor deze in één slag veel minder aantrekkelijk wordt voor fietsdieven.

Indien je het openbaar vervoer verkiest richting Zwart Goud neem dan de trein tot station Genk. Van daaruit kan je lijnbus 45 richting Maaseik nemen. Vanaf Maastricht en Lanaken kan je lijnbus 63 nemen richting Eisden. Afstappen doe je aan de halte “Eisden Kunstacademie”.

Kom je met de wagen? Volg dan de bordjes Maasmechelen Leisure Valley tot aan de signalisatie van Zwart Goud. Denk aan je uitstoot en probeer maximaal te carpoolen. Parkeren kan op de parking van National Park Visitor Center of de parking tegenover het patrostadion bij Kolenmijn Limburg-Maaslaan 31. 

Waar ligt het festival?

Onze deuren gaan open om 15u30
Je vindt ons bij Terhills Maasmechelen, ingang bij National Park Visitor Center .

Zetellaan
3630 Maasmechelen

Wil je graag op de hoogte blijven van Zwart Goud?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.