Praktisch - Zwart Goud
7695
page,page-id-7695,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

Praktisch

BEGIN- & EINDUUR

16:00 tot 02:00

BEREIKBAARHEID

Hé jij! Hoe kom jij naar Zwart Goud 2019?

Te voet, met de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer?

Als je van plan bent om met de auto af te zakken naar het terrein van Connecterra, is er de mogelijkheid tot carpoolen! Via de handige site Blablacar.be kan je aangeven van waar je komt en langs waar je rijdt, zodat je niet alleen moet komen. Hoe meer zielen in de auto, hoe meer vreugde én hoe minder CO2 uitstoot!

Indien je de trein neemt richting Zwart Goud, neem je de trein tot Genk. Van daaruit kan je de bus 45 richting Maaseik nemen en afstappen aan de halte “Eisden Kunstacademie”. Tot slot passeert ook lijn 64 richting Dilsen de halte “Eisden Kunstacademie”.

Voor zij die de fiets nemen naar Zwart Goud, is zowel het fietspad op de openbare weg als het fietspad door het natuurpark een optie. Knooppunt 55 is het dichtstbijzijnde knooppunt op deze fietsroute door de natuur.

Bezoekers die met de auto naar Zwart Goud, kunnen hun wagen kwijt op de grote parking van Visit Maasmechelen naast de Euroscoop.

terrein_bericht

Adres

Connecterra
Zetellaan
3630 Maasmechelen

BETALEN

Cash & Bancontact

WEERSVOORSPELLING

Voorlopig 24 graden

HUISREGELS

RESPECT!
Racisme, vrouw- of homo-onvriendelijk gedrag wordt niet getolereerd. Bij gebrek aan respect voor medebezoekers, medewerkers of voor de infrastructuur kan de toegang geweigerd worden. Respecteer ook de nachtrust van onze buren en hou het rustig buiten het festivalterrein.

GEEN DRUGS
Gebruik van en handel in soft- en harddrugs is verboden.

GEEN WAPENS
Elk voorwerp dat als wapen in aanmerking kan komen is ten strengste verboden.

GEEN EIGEN ETEN EN DRINKEN
Alle niet op Zwart Goud gekochte dranken en versnaperingen kunnen geweigerd worden. Glazen, flesjes, blikjes etc. mogen niet mee naar binnen én buiten worden genomen.

PERSOONLIJKE SPULLEN
De organisatie van Zwart Goud is niet aansprakelijk voor het verlies van kleding en/of andere eigendommen van bezoekers.

CONTROLE
Zowel bij binnenkomst als op het festivalterrein kan u worden gefouilleerd.

GEZAG
U dient alle redelijke aanwijzingen van medewerkers, security en vrijwilligers aan te nemen.