Line-up Zwart Goud 2019 - KRANKk
8700
single,single-portfolio_page,postid-8700,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

KRANKk

Krankk

Deze nieuwe Belgische band benadert UK Garage, Grime & Bass music met het oog op een live uitvoering ervan. Een allstar team met op de drums Thomas Geysen, op de keys Aram Abgaryan en op gitaar Willem Heylen. KRANKk kraakt, zeg maar de Belgische vuile variant van de Engelse Grime. Hun donkere, agressieve muziek versmelt met speedy raps van befaamde guests & MC’s zoals Miss Angel, Blu Samu, DVTCH NORRIS en andere woeste duivels van de Belgische hiphop scene.

Hun eerste eigen release in 2018 was “How We Were”. De single knispert en snijdt in je trommelvlies. Je wordt meteen teruggekatapulteerd naar die goede oude tijd van WARP records of nog beter stel je voor Iglooghost en Aphex Twin samen aan de captagon in dezelfde studio. Hun nieuwe plaat ‘DARK’ graaft dieper en verder in die UK scene, maar bouwt met de juiste stenen een nieuw en eigen universum. Perfectie in elke track in combi met die oh zo lekkere hook. De plaat komt uit in maart 2019 en heeft als titel track “Crazy”, een collab met David Ngyah. Het is al snel duidelijk dat KRANKk internationaal hoge toppen gaat scheren met deze formule. Live barst dit uit zijn voegen, is het aanstekelijk opzwepend, dansbaar en super virtuoos.

instagram