Camping

Zwart Goud x Coaliving

Wil je graag afzakken naar Zwart Goud, maar heb je nog geen slaapplek? Zwart Goud pakt dit jaar voor het eerst uit met een exclusieve camping. Dit doen we niet alleen, maar in samenwerking met onze buren van Coaliving, een uniek coliving project in de Maasmechelse tuinwijk. Vlak aan het nationaal park, omringd door groen. Samen bouwen we het perfecte fundament uit om meer bewustzijn te creëren rond de duurzame levensstijl die we willen uitdragen.

Waarom houden we het exclusief? Omdat je niet alleen te gast bent in de tuin van het coolste coliving project van Limburg, maar je er in de ochtend ook nog een healthy breakfast en tuinconcert bovenop krijgt!

Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet en reserveer meteen jouw plekje op de Zwart Goud Camping!

Info

Prijs
Een campingticket kost €25 per persoon. Voor deze prijs krijg je een plaatsje om je tent te zetten vlak aan het Nationaal Park, een ontbijt in de ochtend én een wake-up concert.

Toegang
De tuin van Coaliving wordt opengesteld voor gasten vanaf 30 juli om 14u. Eenmaal aangekomen word je verwelkomd door Lies, de super sympathieke community builder van Coaliving.
We vragen onze bezoekers om tegen 31 juli om 12u30 terug huiswaarts te keren.

Respect your neighbors
Coaliving is de thuis van verschillende vaste bewoners die maar al te graag hun tuin openstellen voor de bezoekers van Zwart Goud. Hiertegenover staat wel dat je je als een goede gast gedraagt. Daarom zijn er enkele belangrijke campingvoorwaarden:

  • Hou je omgeving netjes. Gebruik de aangegeven sorteerbakken om je afval achter te laten en doe je grote of kleine boodschap op het composttoilet.
  • Respecteer de nachtrust van de buurt en van je mede bezoekers. Coaliving is gelegen in een residentiële woonwijk. Nachtlawaai wordt niet geapprecieerd. De camping biedt geen setting om verder te feesten na het festival. We willen iedereen van een degelijke nachtrust voorzien.
  • Eten doe je op het festival. Campingvuurtje en koken op de camping is niet toegestaan. In de ochtend voorzien we wel een ontbijtje voor iedereen.
  • Niet welkom op de camping: partytenten, muziekboxen, wapens, drugs, BBQ’s… gebruik je gezond verstand 🙂

Faciliteiten
Er wordt een composttoilet voorzien. Simpel maar comfy, basisbehoeften gecoverd.

Adres
Om bij Coaliving te geraken navigeer je naar:
Paul Lambertlaan 36, 3630 Maasmechelen

Parkeren
Parkeren kan op de parking van het festival. Om je spullen af te zetten kan je tijdelijk wel even parkeren op straat. De parkeerplaatsen van Coaliving zelf zijn voorbehouden voor de bewoners. We willen onze bezoekers wel blijven aansporen om maximaal te carpoolen of het openbaar vervoer te gebruiken.

Activiteiten

Ontbijt
‘s Morgens wordt er een ontbijtje voor iedereen voorzien met vers fruit, havermout, koffiekoeken van Panerex… Je ontbijt is inbegrepen in het campingticket, dus schuif gewoon aan! Ontbijt kan je krijgen tussen 9u en 11u.

Ochtendconcert
Om 10u30 voorziet Maasmechelse local Luca Fazioli aka Ravioli een wake-up concert voor onze campinggasten. Verwacht je aan een uurtje geïmproviseerde ambient die de verbeelding prikkelt met een gekarteld randje van vervreemding.

Inschrijven

Helemaal enthousiast over de camping bij Coaliving? Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten wie je meebrengt. Lies van Coaliving stuurt je een mailtje terug om je booking te bevestigen.

Wil je graag op de hoogte blijven van Zwart Goud?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.