Zwart Goud 2017 Artiesten - Goldfox
8482
single,single-portfolio_page,postid-8482,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

Goldfox

Biografie

Goldfox, de perfecte afsluiter voor Zwart Goud

Wanneer je de lijst afgaat van de Belgische elektronische muziek scene moet je zeker Goldfox aanduiden als naam voor Limburg. Hij is één van de meest herkende spelers in de lokale scene. De roodharige heeft ervoor gezorgd dat zijn naam overal in het land opduikt en tegelijkertijd een charismatisch en professionele indruk achterlaat.

“The fox” is begonne op zijn 14 jaar, en staat ondertussen al meer dan de helft van zijn leven achter de draaitafels. Omdat hij een echte muziekliefhebber is, speelt hij graag met vinyl platen, met een grote variatijd van melodische techno, breaks en acid stompers. Maar af en toe, verrast hij je met een twist. zo zie je zijn echte creativiteit.

Zijn leven als DJ heeft een logische maar sterke sprong genomen. Eerst, kleine plaatsen en verborgen events, maar ook achter the booth van Pukkelpop en Tomorrowland. In 2016 is hij geëindigd op nummer 18 in the Belgische DJ Top 100 lijst op de Red Bull Elektropedia Awards. Studio Brussel heeft hem zijn eigen radio show in 2015 gegeven met zijn moonlight music for het night owls.

Naast DJ’ing is Goldfox een sleutelfiguur in het opzetten van feestjes en festivals. Gedurende vele jaren heeft hij zichzelf gevestigd als een sterke promotor dankzij het old-school concept Rave Our Souls en het meest recent nog in Forty Five.

Category

Artiesten